Gastronomisch Arrangement

Donderag

Hotel Van der Valk

Wordt verwelkomd door hotel Van der Valk. Krijg een heerlijk welkoms aperitief en laat je verwennen door hun hotelfaciliteiten. Rust deze dag lekker uit of ga even de stad in en bereid je voor op de magische avond.

5-gangen diner.

Wordt na je eerste dag verwennen opgehaald door onze chauffeur en geniet van ons 5-gangen diner gemaakt door onze chef Lonneke van Galen. Ontmoet de chef die waarbij je morgen een dagje bij mag kijken.

Laat je weer terug gereden worden naar hotel Van der Valk.

Vrijdag

Hotel Merlet

Word opgehaald door onze chauffeur bij hotel Van der Valk om vervolgens naar het prachtige hotel Merlet in Schoorl te worden gebracht. Wordt daar verwelkomt en naar je kamer begeleid. Kijken even rond in Schoorl en de klimduin. Geniet van het weer en de omgeving.

Kijkje in de keuken.

Laat je opgehaald worden door de chauffeur en kom een dagje kijken in onze keuken. Help mee en maak je eigen gerecht. Leer van onze technieken en ontmoet het keuken personeel. We laten je alles proeven van wat we hier elke dag maken. Een ervaring om nooit te vergeten.

Tip: schrijf het op.

Zaterdag

Kom buiten

Afscheid

We gaan vroeg de veren uit om langs onze boeren en fruittelers te gaan waar we onze producten vandaan komen. Kom en zie de prachtige boerderijen en fruitbomen. Leer hoe er met deze dieren omgegaan wordt en kom er achter waarom wij geen massa dierenproductie producten gebruiken.














Kosten

Arrangement                              Toeristen belasting                    Hond                                          Kinderen (0-12)

Als u meer dan 1 hond worden de kosten hoger aangezien er maar 1 hond per 1 kamer mag. 

Wilt u een groep's reservering maken neem dan contact met ons op. De prijzen zullen dan afhankelijk zijn van de hoeveelheid personen. Boek dit wel minimaal 3 maanden van te voren















€ 1.000,- per 2 personen          € 3,- p.p.                                    € 15,- p.h.                                  € 500,- extra per persoon

Als afscheid houden we nog even een kleine proeverij met de producten die we net allemaal gezien hebben. Vervolgens krijg je nog een lunch pakketje mee voor onderweg en wensen we je een goede reis terug.

Lonneke van Galen - Chef-kok                                                          Deze website is gemaakt voor een ondernemingsplan 
© Le Bonbon 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin